Archives for Galeria - Page 2

Galeria

“Ndërtimi i pedonales dhe korsisë së biçikletave të Liqenit të Belshit, Faza III

Kanë përfunduar punimet për betonimin e shëtitores, rrethimin e fushave sportive, rrjetin vaditës dhe ndriçimin e shesheve dhe fushave.👷‍♂️ Aktualisht po punohet për sistemimin e sheshit dhe të skarpatave, me mbushje dheu vegjetativ. Gjithashtu dhe…
Lexo më shumë...
Galeria

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkin Belsh.

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkia Belsh-Faqja Zyrtare. Ky workshop synon të trajnojë drejtuesit dhe specialistët e kësaj bashkive me qëllim orientimin e politikave…
Lexo më shumë...
Galeria

Demostrim nga stacioni i zjarrfikses (MZSH) Belsh se si të ndërhyjmë në raste zjarri në ambjentet e shkollës 9-vjecare “Ramadan Kasa” Seferan.

Dje në datë 23/10/2019 ora 11:00 stacionit zjarrfikses (MZSH) Belsh demostroi në ambientet e shkolles 9-vjecare "Ramadan Kasa" Seferan per ti mesuar nxenesve te kësaj shkolle se si vepron dhe ndërhyn ekipi i MZSH ne…
Lexo më shumë...