Archives for Galeria

Galeria

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh.

🇪🇺 🇦🇱 Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh. Ai u ndal fillimisht në Këndin e BE në bashki ku u njoh nga afër me punën e…
Lexo më shumë...
Galeria

Zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja.

Antikiteti, kultura, historia, turizmi. Për herë të parë në zonën e Dumresë, është regjistruar zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja. Në fshatin…
Lexo më shumë...
Galeria

Kryeministri Edi Rama, Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla inspektim të punimeve të Ujësjellësit të Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh.

Bashkë me kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama, Kryetarin e grupit Parlamentar të PS z. Taulant Balla dhe deputetin z. Musa Ulqini, inspektuam punimet në Ujësjellësin e Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes…
Lexo më shumë...