A jeni midis moshës 18-29 vjeç?
A jetoni në Shqipëri apo në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor?
Ambasadorët e Rinj Evropian nga Ballkani Perëndimor / Young European Ambassadors from the Western Balkans është një platformë e cila synon te bashkojë 60 të rinj nga Ballkani Perëndimor, të cilët janë të etur për të ndikuar dhe për t’u angazhuar në veprime të diplomacisë publike në emër të Bashkimit Evropian. 🇪🇺🇪🇺
Ambasadorët e rinj janë më prejardhje të ndryshme por me interes të përbashkët për të mësuar vlerat e BE-së dhe të promovojë mundësitë që BE-ja ofron.
👉Aplikoni në linkun: https://www.webalkans.eu/apply-now/
Njësia e Integrimit Evropian🇪🇺🇪🇺 pranë Bashkisë Belsh mund të asistoj çdo të interesuar për informacione të mëtejshme si dhe për aplikimin.
❗️Kujdes. Aplikimet janë të hapur deri më datë 15 Korrik.

Say #YEStoYEA!
Become a Young European Ambassador from Western Balkans!
#YEAwebalkans
#YEAs

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/06/103104319_2955525111183939_3476903384929530440_o.png?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/06/103104319_2955525111183939_3476903384929530440_o.png?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaA jeni midis moshës 18-29 vjeç? A jetoni në Shqipëri apo në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor? Ambasadorët e Rinj Evropian nga Ballkani Perëndimor / Young European Ambassadors from the Western Balkans është një platformë e cila synon te bashkojë 60 të rinj nga Ballkani Perëndimor, të cilët janë të...Qyteti i liqeneve karsktike