Festa e Aferditës në Belsh

Festa e Aferditës në Belsh

Si çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet “Festa e Aferditës”, e cila realizohet…
Read More
Dashaboardi Interaktiv i Projekt Buxhetit Afatmesem 2021-2023

Dashaboardi Interaktiv i Projekt Buxhetit Afatmesem 2021-2023

var divElement = document.getElementById(‘viz1602862342582’); var vizElement = divElement.getElementsByTagName(‘object’)[0]; if ( divElement.offsetWidth > 800 ) { vizElement.style.width=’100%’;vizElement.style.height=(divElement.offsetWidth*0.75)+’px’;} else if ( divElement.offsetWidth…
Read More
Art’Zan Belsh në qender të qytetit, ne 7-8 Gusht, ora 17:30.

Art’Zan Belsh në qender të qytetit, ne 7-8 Gusht, ora 17:30.

Shoqata ODA në bashkëpunim me: Ministrinë e Kulturës, Bashkinë Belsh, Postën Shqiptare e Shoqatën PENTA organizon: Art’Zan Belsh në qender…
Read More
Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh.

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh.

🇪🇺 🇦🇱 Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh. Ai u ndal…
Read More
Ambasadoret e Rinj Evropian Nga Ballkani Perendimor 

Ambasadoret e Rinj Evropian Nga Ballkani Perendimor 

A jeni midis moshës 18-29 vjeç? A jetoni në Shqipëri apo në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor? Ambasadorët e…
Read More
Bashkite ne Procesin e Integrimit te Shqiperise ne BE

Bashkite ne Procesin e Integrimit te Shqiperise ne BE

Belsh, 16 Qershor 2020 – Njesia e Integrimit Europian, prane Bashkise Belsh zhvilloi takimin informues me drejtuesit dhe perfaqesueseve te…
Read More
Zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja.

Zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja.

Antikiteti, kultura, historia, turizmi. Për herë të parë në zonën e Dumresë, është regjistruar zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak,…
Read More
Reportazh/ Mirësevjen në Belshin e 85 liqeneve

Reportazh/ Mirësevjen në Belshin e 85 liqeneve

Mirësevjen në Belshin e 85 liqeneve https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=1yt3-54hZ_8&feature=emb_title   https://shqiptarja.com/lajm/reportazh-miresevjen-ne-belshin-e-85-liqeneve
Read More
Buxheti Qytetar i Bashkisë Belsh, Viti 2020

Buxheti Qytetar i Bashkisë Belsh, Viti 2020

  Shkarko ketu
Read More
Postera per prinderimin gjate COVID19.

Postera per prinderimin gjate COVID19.

Në ditët e vështira që po hasim gjate gjendjes së fatkeqësisë natyrore për shkak të Covid19, fëmijët kërkojnë vemëndjen makismale…
Read More

Belsh – Plani i performancës 2022-2024

https://public.tableau.com/app/profile/loren5044/viz/Belsh-Planiiperformancs2022-2024/Tedhenatadministrative <div class=’tableauPlaceholder’ id=’viz1632899896767′ style=’position: relative’><noscript><a href=’#’><img alt=’ ‘ src=’https:&#47;&#47;public.tableau.com&#47;static&#47;images&#47;Be&#47;Belsh-Planiiperformancs2022-2024&#47;Tedhenatadministrative&#47;1_rss.png’ style=’border: none’ /></a></noscript><object class=’tableauViz’ style=’display:none;’><param name=’host_url’ value=’https%3A%2F%2Fpublic.tableau.com%2F’ /> <param name=’embed_code_version’…
Read More

NJOFTIM FITUESI

NJOFTIM FITUESI, PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL, NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist/Inspektor) Në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për…
Read More

Kërkesë për publikim të listës së kandidatëve

Nr.________Prot                                                                     Tiranë, më     01.09.2021 Lënda:             Kërkesë për publikim të listës së kandidatëve Drejtuar:          SHËRBIMIT KOMBËTAR TË PUNËSIMIT T I…
Read More

Kërkesë për publikim

Nr.           Prot                                                                        Belsh, më  18 . 08 .2021 Lënda:             Kërkesë për publikim SHËRBIMIT KOMBËTAR TË PUNËSIMIT T I R…
Read More

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL

Lloji i diplomës “Shkenca Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Bachelor”ose “Master Shkencor/Profesional” Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit…
Read More

Kërkesë për publikim vëndesh të lira

Nr.           Prot.                                                                           Belsh më,  09.08.2021 Lënda:             Kërkesë për publikim vëndesh të lira Drejtuar:          SHËRBIMIT KOMBËTAR TË PUNËSIMIT T I…
Read More

NJOFTIM-1 Punonjës shërbimi

Nr______Prot.                                                                                         Belsh më: 24 / 07/ 2021 PUNONJËS SHËRBIMI Në mbështetje të ligjit nr.139/2015, “Për vetëqeverisjen vendore”, Ligji nr.7961, datë…
Read More

NJOFTIM-1 Punonjës shërbimi

Nr______Prot.                                                                                         Belsh më:  12/ 07/ 2021 PUNONJËS SHËRBIMI Në mbështetje të ligjit nr.139/2015, “Për vetëqeverisjen vendore”, Ligji nr.7961, datë 12.07.1995…
Read More
NJOFTIM

NJOFTIM

Në kushtet kur firma LAND & CO e kontraktuar nga ana e Bashkisë Belsh për procesin e Regjistrimit fillestar dhe…
Read More

Vendimet e Bashkise

Vendim   nr.: 71    dt.:  16.10.2019    Miratimin e listes analitike te disa pronave te vecanta ne njesine administrative Belsh shiko_vendimin

Vendim   nr.: 70    dt.:  16.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.09.2019-31.09.2019 shiko_vendimin

Vendim   nr.: 69    dt.:  04.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.08.2019-31.08.2019 shiko_vendimin

Shiko Vendimet e tjera…

Publikime

Media

Adresa në Facebook