Si çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet “Festa e Aferditës”, e cila realizohet në nder të Perëndeshës Aferditë.
Do të kemi këngë, valle, poezi, Miss Aferdita nga të gjitha shkollat e zonës. Por risia këtë vit është prania e 2 këngetarëve më me zë të momentit në Shqipëri, Klajdi Haruni dhe Bruno. Ju ftojmë të jeni të gjithë të pranishëm ditën e martë, data 08.06.2021 ora 19:00 për të shijuar atmosferën e mrekullueshme në Belsh.

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2021/06/image-1.jpeg?fit=960%2C640&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2021/06/image-1.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaSi çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet “Festa e Aferditës”, e cila realizohet në nder të Perëndeshës Aferditë.Do të kemi këngë, valle, poezi, Miss Aferdita nga të gjitha shkollat e zonës. Por risia këtë vit është prania e 2 këngetarëve më me...Qyteti i liqeneve karsktike