STRUKTURA E KЁSHILLIT BASHKIAK BELSH

DALЁ NGA ZGJEDHJET PЁR ORGANET E QEVERISJES VENDORE TЁ DATES 30.06.2019

Përbërja dhe strukturat e Këshillit BashkiakBelsh:

NrRendor Emri Mbiemri Nr.tel Zona qe mbulon NJ. A.
1 Klodiana Zdrava 0682911652 Belsh
2 Nexhip Elezi 0674299722 Grekan
3 Naime Ibrahimi 0682385602 Kajan
4 Kujtim Dervishi 0684056563 Belsh
5 Irma Elezi 0694852963 Fierze
6 Bujar Blloku 0684214055 Kajan
7 Besmira Reka 0675520851 Belsh
8 Erion Gjoshi 0682672790 Belsh
9 Arjola Bezati 0674296242 Grekan
10 Avni Duka 0682314221 Belsh
11 Enkeleda Kullolli 0695825171 Fierze
12 Avni Shtylla 0684056494 Rrase
13 Aurela Hysa 0675656702 Belsh
14 Aleksander Idrizi 0686851275 Kajan
15 Xhuljana Tafani 0696579602 Belsh
16 Arsen Fejza 0688633408 Belsh
17 Ersida Bali 0682543719 Belsh
18 Delnist Qypi 0685410161 Fierze
19 Gezim Gjoshi 0684011512 Belsh
20 Florenc UruÇi 0686804108 Belsh
21 Ismail Paja 0675770099 Belsh

 

  • Kryetari i Këshillit:  Bujar BLLOKU
  • Sekretari iKëshillit: Dorian MUSAKU