Regjistri-i-kerkesave-dhe-pergjigjeve-janar-shkurt-mars_compressed

REGJISTRI tetor-nentor-dhjetor
Regjistri i kerkesave dhe pergjigjeve per periudhen korrik-gusht-shtator
Regjistri i kerkesave dhe pergjigjeve prill-maj-qershor
Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2023
Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2021 – 2022
Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2018 – 2020

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–

Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2019

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–


Rregjistri i Kerkesave dhe Pergjigjeve

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–