Kalendari i festave lokale 2023

Nëse dokumenti mësipër nuk ju shfaqet shkarkoni Kalendarin e Festave dhe Aktiviteteve ne linkun mëposhtë:   Shkarko Ketu (.pdf)

Kalendari i Festave dhe Aktiviteteve PDF

Nëse dokumenti mësipër nuk ju shfaqet shkarkoni Kalendarin e Festave dhe Aktiviteteve ne linkun mëposhtë :

Shkarko Ketu (.pdf)