Projekti ndodhet në qendrën e qytetit, dhe përfshin rikonstruksionin e sheshit qëndror të qytetit duke parashikuar hapësira të gjelbra, shlodhëse, ndriçim, sistemimin e bregut të liqenit në zonën e qendrës, krijimin e një anfiteatri në trajtën e forumit qytetar, shatërvane, rikostruksionin e fasadave përreth sheshit të qendrës, ndërtimin e një moli turistik si dhe skulptura arkitektonike në shesh.

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2016/11/12.jpg?fit=1024%2C536&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2016/11/12.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaProjekti ndodhet në qendrën e qytetit, dhe përfshin rikonstruksionin e sheshit qëndror të qytetit duke parashikuar hapësira të gjelbra, shlodhëse, ndriçim, sistemimin e bregut të liqenit në zonën e qendrës, krijimin e një anfiteatri në trajtën e forumit qytetar, shatërvane, rikostruksionin e fasadave përreth sheshit të qendrës, ndërtimin e...Qyteti i liqeneve karsktike