Bashkia Belsh ka marrë një nominim të nderuar nga ekspertë të Green Destinations si një histori e shkëlqyer në fushën e kulturës dhe traditës!

Kemi mundësinë e jashtëzakonshme të bëjmë emrin tonë të njohur në nivel ndërkombëtar!

Ju lutemi të na jepni suportin tuaj duke votuar për Bashkinë Belsh në kategorinë e kulturës dhe traditës. Fituesit do të shpallen në panairin më të madh të turizmit ITB Berlin 2024.

🔗 Linku për votim: 🌐👇

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeuqBAxnn…/formResponse

Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj në këtë sfidë të rëndësishme për komunitetin tonë! 🙌🤝

Let’s make Belsh shine worldwide! 🇦🇱✨

#BashkiaBelsh#KulturaDheTradita#VotoniTani

#greendestinations#sustainabletourism#destinationmanagement#goodpractice#ITBberlin#GDStoryAwards#Top100#PeoplesChoice

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?fit=715%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiaGaleriaBashkia Belsh ka marrë një nominim të nderuar nga ekspertë të Green Destinations si një histori e shkëlqyer në fushën e kulturës dhe traditës! Kemi mundësinë e jashtëzakonshme të bëjmë emrin tonë të njohur në nivel ndërkombëtar! Ju lutemi të na jepni suportin tuaj duke votuar për Bashkinë Belsh në kategorinë...Qyteti i liqeneve karsktike