Si çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet festa e Aferditës, e cila realizohet në nder të Perëndeshës Aferditë.
Do të kemi këngë, valle, poezi, Miss Aferdita nga të gjitha shkollat e zonës. Por risia këtë vit është prania e Alban Skenderaj i cili do te ndezë qytetin e Belshit. Jeni të ftuar të merrni pjesë ditën e Hënë, data 16.05.2021 ora 18:00 për të shijuar atmosferën e mrekullueshme në Belsh.

May be an image of 1 person and text
bashkiabelshGaleriaSi çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet festa e Aferditës, e cila realizohet në nder të Perëndeshës Aferditë.Do të kemi këngë, valle, poezi, Miss Aferdita nga të gjitha shkollat e zonës. Por risia këtë vit është prania e Alban Skenderaj i cili...Qyteti i liqeneve karsktike