Së shpejti në ambientet e palestrës së gjimnazit “Sami Frashëri” do të fillojë kursi i volejbollit për fëmijë të moshës 6 – 16 vjeç (djem dhe vajza) me moton: “MËSO DHE ARGËTOHU”
Kurset do të zhvillohen 3 herë në javë: të Martën, të Enjten dhe të Shtunën.
Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit 0683246973.

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2024/07/WhatsApp-Image-2024-07-03-at-14.25.39.jpeg?fit=576%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2024/07/WhatsApp-Image-2024-07-03-at-14.25.39.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaSë shpejti në ambientet e palestrës së gjimnazit 'Sami Frashëri' do të fillojë kursi i volejbollit për fëmijë të moshës 6 - 16 vjeç (djem dhe vajza) me moton: 'MËSO DHE ARGËTOHU'Kurset do të zhvillohen 3 herë në javë: të Martën, të Enjten dhe të Shtunën.Për më shumë informacione,...Qyteti i liqeneve karsktike