Projekti Rilindjes Urbane në Belsh

Projekti ndodhet në qendrën e qytetit, dhe përfshin rikonstruksionin e sheshit qëndror të qytetit duke parashikuar hapësira të gjelbra, shlodhëse, ndriçim, sistemimin e bregut të liqenit në zonën e qendrës, krijimin e një anfiteatri në … Continue reading Projekti Rilindjes Urbane në Belsh