Aktivitet Sportiv

Aktivitet Sportiv

Së shpejti në ambientet e palestrës së gjimnazit “Sami Frashëri” do të fillojë kursi i volejbollit për fëmijë të moshës…
Read More
Njoftim i rëndësishëm!

Njoftim i rëndësishëm!

Bashkia Belsh ka marrë një nominim të nderuar nga ekspertë të Green Destinations si një histori e shkëlqyer në fushën…
Read More

Festa e Aferditës në Belsh, më datë 16.05.2021 ora 18:00

Si çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet festa e Aferditës, e cila realizohet…
Read More
Festa e Aferditës në Belsh

Festa e Aferditës në Belsh

Si çdo vit dhe këtë herë në qytezën tonë të Belshit do të zhvillohet “Festa e Aferditës”, e cila realizohet…
Read More
Dashaboardi Interaktiv i Projekt Buxhetit Afatmesem 2021-2023
Art’Zan Belsh në qender të qytetit, ne 7-8 Gusht, ora 17:30.

Art’Zan Belsh në qender të qytetit, ne 7-8 Gusht, ora 17:30.

Shoqata ODA në bashkëpunim me: Ministrinë e Kulturës, Bashkinë Belsh, Postën Shqiptare e Shoqatën PENTA organizon: Art’Zan Belsh në qender…
Read More
Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh.

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh.

🇪🇺 🇦🇱 Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri zoti Luigi SORECA, zhvilloi sot një vizitë pune në bashkinë Belsh. Ai u ndal…
Read More
Ambasadoret e Rinj Evropian Nga Ballkani Perendimor 

Ambasadoret e Rinj Evropian Nga Ballkani Perendimor 

A jeni midis moshës 18-29 vjeç? A jetoni në Shqipëri apo në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor? Ambasadorët e…
Read More
Bashkite ne Procesin e Integrimit te Shqiperise ne BE

Bashkite ne Procesin e Integrimit te Shqiperise ne BE

Belsh, 16 Qershor 2020 – Njesia e Integrimit Europian, prane Bashkise Belsh zhvilloi takimin informues me drejtuesit dhe perfaqesueseve te…
Read More
Zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja.

Zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak, në përmasa të një qyteti që ka ende për tu zbuluar nën rrënoja.

Antikiteti, kultura, historia, turizmi. Për herë të parë në zonën e Dumresë, është regjistruar zbulimi arkeologjik i një vendbanimi Romak,…
Read More

Publikime

Media

Adresa në Facebook