Archives for Galeria - Page 2

Galeria

Kryeministri Edi Rama, Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla inspektim të punimeve të Ujësjellësit të Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh.

Bashkë me kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama, Kryetarin e grupit Parlamentar të PS z. Taulant Balla dhe deputetin z. Musa Ulqini, inspektuam punimet në Ujësjellësin e Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes…
Lexo më shumë...
Galeria

Nënshkruhet marrëveshja për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”.

Në ambientet e Bashkisë Belsh, Ambasadori i Republikes Bullgare z. Momcil Rajchefski dhe kryetari i bashkisë Belsh, Arif Tafani. nenshkruam një marrëveshje për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”, për ndriçimin e…
Lexo më shumë...
Galeria

Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e Belshit , në zonën e Dumresë

Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e 📍Belshit , në zonën e Dumresë, ku puna po ecen me ritme të shpejt dhe…
Lexo më shumë...