Në ambientet e Bashkisë Belsh, Ambasadori i Republikes Bullgare z. Momcil Rajchefski dhe kryetari i bashkisë Belsh, Arif Tafani. nenshkruam një marrëveshje për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”, për ndriçimin e rrugëve të fshatrave Gradishtë, Hyse, Qafe Shkallë & Dragot. Nga realizimi i kētij projekti do të përmirësohet menaxhimi i qëndrueshëm i burimeve natyrore, me ndikim zero në mjedis. Falë këtij investimi do të transformohet plotësisht infrastruktura e ndriçimit në një pjesë të rëndësishme të hapësirës ku shtrihet bashkia e Belshit, ku perfitues do të jenë rreth 3400 banorë.

           

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/82878491_1274423646092006_3377635656795684864_n.jpg?fit=696%2C522&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/82878491_1274423646092006_3377635656795684864_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaNë ambientet e Bashkisë Belsh, Ambasadori i Republikes Bullgare z. Momcil Rajchefski dhe kryetari i bashkisë Belsh, Arif Tafani. nenshkruam një marrëveshje për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”, për ndriçimin e rrugëve të fshatrave Gradishtë, Hyse, Qafe Shkallë & Dragot. Nga realizimi i kētij projekti...Qyteti i liqeneve karsktike