Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e 📍Belshit , në zonën e Dumresë, ku puna po ecen me ritme të shpejt dhe përfundimi i kësaj vepre do të garantojë furnizim të pandërprerë me ujë të pijshëm për 33 mijë 👨‍👩‍👧‍👦banorë.
Ujësjellësi i Belshit do të jetë i pari ku do të pilotohen panelet fotovoltaike, duke bërë zero koston e energjisë elektrike për këtë ujësjellës.
#ShqipëriaqëDuam🇦🇱  #neimbajmepremtimet

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/82095586_1272152109652493_991807664902111232_n.jpg?fit=960%2C641&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/82095586_1272152109652493_991807664902111232_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaMinistrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e 📍Belshit , në zonën e Dumresë, ku puna po ecen me ritme të shpejt dhe përfundimi i kësaj vepre do të garantojë furnizim të pandërprerë me ujë të pijshëm...Qyteti i liqeneve karsktike