Bashkë me kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama, Kryetarin e grupit Parlamentar të PS z. Taulant Balla dhe deputetin z. Musa Ulqini, inspektuam punimet në Ujësjellësin e Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh.
Mbas 5 vitesh bashkëpunimi të ngushtë mes bashkisë dhe qeverisë kemi arritur të përmbushim të gjitha zotimet ndaj banorëve të Bashkisë Belsh. Shumë është bërë, por me mbështetjen e qeverisë edhe më shumë do të bëjmë në vitet e ardhshme.

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/02/1-e1582532492242.jpg?fit=884%2C369&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/02/1-e1582532492242.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaBashkë me kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama, Kryetarin e grupit Parlamentar të PS z. Taulant Balla dhe deputetin z. Musa Ulqini, inspektuam punimet në Ujësjellësin e Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh. Mbas 5 vitesh bashkëpunimi të ngushtë mes bashkisë dhe qeverisë kemi arritur të...Qyteti i liqeneve karsktike