Archives for Galeria - Page 3

Galeria

Lista e kontributeve të mbledhura prej qytetareve dhe bizneseve të Bashkise Belsh për të ndihmuar familjet e prekura nga termeti i dates 26.11.2019

Komuniteti , bizneset  iu bashkuan nismës së ndërmarrë ne Bashkine Belsh, për të ndihmuar familjet dhe qytetarët në nevojë te prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor. Mirënjohje  për të gjithë ata qytetarët të cilët janë solidarizuar…
Lexo më shumë...
Galeria

“Ndërtimi i pedonales dhe korsisë së biçikletave të Liqenit të Belshit, Faza III

Kanë përfunduar punimet për betonimin e shëtitores, rrethimin e fushave sportive, rrjetin vaditës dhe ndriçimin e shesheve dhe fushave.👷‍♂️ Aktualisht po punohet për sistemimin e sheshit dhe të skarpatave, me mbushje dheu vegjetativ. Gjithashtu dhe…
Lexo më shumë...
Galeria

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkin Belsh.

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkia Belsh-Faqja Zyrtare. Ky workshop synon të trajnojë drejtuesit dhe specialistët e kësaj bashkive me qëllim orientimin e politikave…
Lexo më shumë...