Komuniteti , bizneset  iu bashkuan nismës së ndërmarrë ne Bashkine Belsh, për të ndihmuar familjet dhe qytetarët në nevojë te prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor. Mirënjohje  për të gjithë ata qytetarët të cilët janë solidarizuar me këtë situatë emergjente dhe kritike.

Duke ju falenderuar për kontributet tuaja me pako ushqimore dhe higjenike, batanije dhe veshmbathje prej qytetarëve, dhe bizneseve.

Bashkëlidhur po publikojmë listën emërore të kontribuesve për të ndihmuar familjet në nevojë.

#ShqiperiaSolidare

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/12/693px-Stema_e_Bashkisë_Belsh.svg_-1.png?fit=800%2C476&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/12/693px-Stema_e_Bashkisë_Belsh.svg_-1.png?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaKomuniteti , bizneset  iu bashkuan nismës së ndërmarrë ne Bashkine Belsh, për të ndihmuar familjet dhe qytetarët në nevojë te prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor. Mirënjohje  për të gjithë ata qytetarët të cilët janë solidarizuar me këtë situatë emergjente dhe kritike. Duke ju falenderuar për kontributet tuaja me pako ushqimore...Qyteti i liqeneve karsktike