22 Nëntor 2019 organizohet aksioni “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. 1 Komb, 61 Bashki, Mijëra Vullnetarë, 1 Qëllim, Të Gjithë Së bashku Për Një Shqipëri Të Pastër.

Aksioni ka në fokus pastrimin nga mbeturinat urbane, sensibilizimin e popullatës dhe institucioneve për problematikën e mbetjeve në vend dhe promovimin e një mjedisi të pastër dhe turizmi të qëndrueshëm dhe synon angazhimin e mbi 150.000 vullnetarëve në të gjithë Shqipërinë.

Aksioni përfshin organizatat e shoqërisë civile, studentë, vullnetarë, Organizatane Ndërkombëtare, komunitetin e
bisnesit, Trupin Diplomatik të akredituar në Shqipëri, institucionet qëndrore dhe vendore etj.

 

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/74214096_2807290835971989_2615369680054910976_o-e1574020632265.jpg?fit=1024%2C692&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/74214096_2807290835971989_2615369680054910976_o-e1574020632265.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleria#TaPastrojmeShqiperine #22Nentor #SeBashkuMundemiNë 22 Nëntor 2019 organizohet aksioni “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. 1 Komb, 61 Bashki, Mijëra Vullnetarë, 1 Qëllim, Të Gjithë Së bashku Për Një Shqipëri Të Pastër. Aksioni ka në fokus pastrimin nga mbeturinat urbane, sensibilizimin e popullatës dhe institucioneve për problematikën e mbetjeve në vend dhe promovimin e një mjedisi...Qyteti i liqeneve karsktike