Archives for Galeria - Page 5

Galeria

Diakonia Agapes realizoi në Bashkinë Belsh kampin 3-ditor me fëmijë të moshave 6 – 14 vjeç.

Diakonia Agapes - zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë në Kuadër të projektit “Rikthim tek Mundësitë e Reja” (RE-IN-VEST), që financohet nga Ministria Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim…
Lexo më shumë...