DG EAC ne bashkepunim me Delegacionin e Be-se ne Tirane dhe Zyren Kombetare Erasmus-plus do organizojne panairin e “Study in Europe” ne 26 Tetor 2019 ne hotelin Hilton Garden Inn, Tirane. Ne Panair do jene te pranishem 26 Universitete dhe Institucione te larta nga 19 vende si: Austria, Franca, Gjermania, Italia, Hollanda, Polonia, Slovakia, Republika Ceke, Kroacia, Hungaria, Lithuania, Slovenia, Spanja, Suedia, Bulgaria, gjithashtu Turqia, Serbia, Maqedonia e Veriut.
Kjo eshte nje mundesi unike per te takuar universitetet evropiane dhe institucionet arsimore te mbledhura ne nje vend; ti pyesni ata drejpedrejt ne lidhje me programet e studimit ne nivel Bachelor, Master dhe PhD; te takohen me perfaqesues te Bashkimit Evropian; per te mesuar me shume rreth bursave, fondeve dhe Programit Erasmus-plus, Studentet(Shkollat e mesme, Universiteti), studuesit, profesionistet e rinj, perfaqesuesit e universitetit, autoritetet kombetare, profesioniste/eksperte te arsimit te larte dhe aktore te tjere si prinder jane te mirepritur te vizitojne panairin e Studimit ne Evrope per te mesuar me shume rreth mundesive te studimit ne Evrope.

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/72409638_3129365423803843_9216408666507313152_n.jpg?fit=960%2C720&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/72409638_3129365423803843_9216408666507313152_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleria  DG EAC ne bashkepunim me Delegacionin e Be-se ne Tirane dhe Zyren Kombetare Erasmus-plus do organizojne panairin e 'Study in Europe' ne 26 Tetor 2019 ne hotelin Hilton Garden Inn, Tirane. Ne Panair do jene te pranishem 26 Universitete dhe Institucione te larta nga 19 vende si: Austria, Franca,...Qyteti i liqeneve karsktike