Pas rikonstruksionit të shkollës 9- vjeçare Seferan, një tjetër investim po kryehet në bashkinë e Belshit.
Bëhet fjalë për rikonstruksionin e plotë të gjimnazit “Sami Frashëri” i cili do t’i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë të ambienteve të brendshme, klasave mësimore, ambienteve të jashtme si dhe këndeve sportive.
Vlera e financimit të rikonstruksionit të Gjimnazit të Belshit është 74 mln lekë dhe ai do jetë në dispozicion për të paktën 500 gjimnazistë .

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/67729545_2930223443718043_8974833957451333632_n.jpg?fit=960%2C443&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/67729545_2930223443718043_8974833957451333632_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaPas rikonstruksionit të shkollës 9- vjeçare Seferan, një tjetër investim po kryehet në bashkinë e Belshit. Bëhet fjalë për rikonstruksionin e plotë të gjimnazit “Sami Frashëri” i cili do t’i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë të ambienteve të brendshme, klasave mësimore, ambienteve të jashtme si dhe këndeve sportive. Vlera e financimit të...Qyteti i liqeneve karsktike