Archives for Galeria - Page 3

Galeria

Aktivitet i organizuar nga bashkia ne bashkpunim me gjimnazin “Sami Frasheri” kunder trafikimit te qenieve njerzore.

Muaji tetor njihet si muaji i antitrafikimit te qenieve njerzore.  Në kuader te ketij muaji bashkia Belsh së bashku me gjimnazin "Sami Frasheri" nepermjet disa punimeve te bera nga nxënësit, që paraqesin disa nga format…
Lexo më shumë...
Galeria

Diakonia Agapes realizoi në Bashkinë Belsh kampin 3-ditor me fëmijë të moshave 6 – 14 vjeç.

Diakonia Agapes - zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë në Kuadër të projektit “Rikthim tek Mundësitë e Reja” (RE-IN-VEST), që financohet nga Ministria Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim…
Lexo më shumë...