TI ZGJEDH!🌹

Më 16 Nëntor më shumë se 100 mijë anëtarë të Partisë Socialiste zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Kongres, organi më i lartë vendim-marrës i familjes sonë politike. Delegatët janë të ndarë në mënyrë të barabartë 50% gra dhe 50% burra.

 

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/74205810_1211002685767436_2970409006935310336_n-1.jpg?fit=960%2C640&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/74205810_1211002685767436_2970409006935310336_n-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaTI ZGJEDH!🌹 Më 16 Nëntor më shumë se 100 mijë anëtarë të Partisë Socialiste zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Kongres, organi më i lartë vendim-marrës i familjes sonë politike. Delegatët janë të ndarë në mënyrë të barabartë 50% gra dhe 50% burra.      Qyteti i liqeneve karsktike