“Ndërtimi i pedonales dhe korsisë së biçikletave të Liqenit të Belshit, Faza III

“Ndërtimi i pedonales dhe korsisë së biçikletave të Liqenit të Belshit, Faza III

Kanë përfunduar punimet për betonimin e shëtitores, rrethimin e fushave sportive, rrjetin vaditës dhe ndriçimin e shesheve dhe fushave.👷‍♂️ Aktualisht…
Read More
Ta Pastrojme Shqiperine – 22 Nentor 2019

Ta Pastrojme Shqiperine – 22 Nentor 2019

Në 22 Nëntor 2019 organizohet aksioni “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. 1 Komb, 61 Bashki, Mijëra Vullnetarë, 1 Qëllim, Të Gjithë Së…
Read More
Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkin Belsh.

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkin Belsh.

Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkia Belsh-Faqja Zyrtare. Ky…
Read More
TI ZGJEDH – Më 16 Nëntor zgjedhim delegatët e Kongresit të Partisë Socialiste.

TI ZGJEDH – Më 16 Nëntor zgjedhim delegatët e Kongresit të Partisë Socialiste.

TI ZGJEDH!🌹 Më 16 Nëntor më shumë se 100 mijë anëtarë të Partisë Socialiste zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Kongres,…
Read More
Nisma “Për një qytet më të pastër”

Nisma “Për një qytet më të pastër”

Në kuader të nismës “Për një qytet më të pastër”, në territorin e Bashkisë Belsh në daten 01.11.2019 u zhvillua…
Read More
ALBUM  #ForumiDebatitQytetar

ALBUM #ForumiDebatitQytetar

Read More
Foto nga ForumiDebatitQytetar.

Foto nga ForumiDebatitQytetar.

Read More
NIS INVESTIMI NË UJËSJELLËSIN E BELSHIT

NIS INVESTIMI NË UJËSJELLËSIN E BELSHIT

https://www.youtube.com/watch?v=RQJVw6nfYrg
Read More
AZHORNIMI I TOKAVE BUJQESORE BELSH, PERFUNDON PER FSHATIN CERRAG DO TE NISE NE FSHATRAT E TJERE

AZHORNIMI I TOKAVE BUJQESORE BELSH, PERFUNDON PER FSHATIN CERRAG DO TE NISE NE FSHATRAT E TJERE

https://www.youtube.com/watch?v=frKhScdGwsw
Read More
Demostrim nga stacioni i zjarrfikses (MZSH) Belsh se si të ndërhyjmë në raste zjarri në ambjentet e shkollës 9-vjecare “Ramadan Kasa” Seferan.

Demostrim nga stacioni i zjarrfikses (MZSH) Belsh se si të ndërhyjmë në raste zjarri në ambjentet e shkollës 9-vjecare “Ramadan Kasa” Seferan.

Dje në datë 23/10/2019 ora 11:00 stacionit zjarrfikses (MZSH) Belsh demostroi në ambientet e shkolles 9-vjecare “Ramadan Kasa” Seferan per…
Read More

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL “Specialist I B.E”
Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak për pranimin në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive (specialist) “Shkenca Ekonomike”.
Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak për pranimin në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive (specialist) “Shkenca Juridike”.
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil JURISTET.
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil NDIHMA EKONOMIKE
Shpallje për vend të lirë pune “Inxhinier pyjesh”

Shpallje për vend të lirë pune “Inxhinier pyjesh”

     
Read More
Shpallje për vend të lirë pune “IT”

Shpallje për vend të lirë pune “IT”

     
Read More
SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJEN NË DETYRË “Përgjegjës në Drejtorinë  Juridike”
Shpallje për vend të lirë pune “Specialist ne turizem”
SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE në pozicionin e punës magazinier.

Vendimet e Bashkise

Vendim   nr.: 71    dt.:  16.10.2019    Miratimin e listes analitike te disa pronave te vecanta ne njesine administrative Belsh shiko_vendimin

Vendim   nr.: 70    dt.:  16.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.09.2019-31.09.2019 shiko_vendimin

Vendim   nr.: 69    dt.:  04.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.08.2019-31.08.2019 shiko_vendimin

Shiko Vendimet e tjera…

Publikime

Media

Adresa në Facebook