Banorët e Belshit dhe gjithë Dumresë më në fund do të kenë një rrugë të rikonstruktuar. Qeveria Shqiptare në bashkëpunim me Fondin e Zhvillimit të Rajoneve, do të financojnë rikonstruksionin e aksit Belsh - Cërrik.…
Lexo më shumë...