Në fillim të vitit 2017 moti i keq dhe ngricat shkaktuan dëmtimin e një numri të konsiderueshëm të matësve të ujit të pijshëm në të gjithë territorin e Bashkisë Belsh. Bashkia Belsh në buxhetin e…
Lexo më shumë...