Në fillim të vitit 2017 moti i keq dhe ngricat shkaktuan dëmtimin e një numri të konsiderueshëm të matësve të ujit të pijshëm në të gjithë territorin e Bashkisë Belsh. Bashkia Belsh në buxhetin e vitit 2017 planifikoi dhe mori përsipër zëvendësimin e këtyre matësave duke u ardhur në ndihmë rreth 500 familjeve. Në bashkëpunim me ndërmarrjen e Ujësjellës Kanalizime Sh.A Belsh javën që kaloi ka nisur nga puna me punonjësit e saj për zëvendësimin e këtyre matësave të dëmtuar për abonentët në të gjithë zonën duke bërë të mundur kthimin në normalitet të këtij sektori.

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/03/mates-uji-sahat-620x330.jpg?fit=620%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/03/mates-uji-sahat-620x330.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaNë fillim të vitit 2017 moti i keq dhe ngricat shkaktuan dëmtimin e një numri të konsiderueshëm të matësve të ujit të pijshëm në të gjithë territorin e Bashkisë Belsh. Bashkia Belsh në buxhetin e vitit 2017 planifikoi dhe mori përsipër zëvendësimin e këtyre matësave duke u ardhur në...Qyteti i liqeneve karsktike