Workshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkia Belsh-Faqja Zyrtare. Ky workshop synon të trajnojë drejtuesit dhe specialistët e kësaj bashkive me qëllim orientimin e politikave drejt nxitjes së komunitetit 👨‍👨‍👦‍👦 për përdorimin e transportit publik për aksesim të intenerareve turistike 🚌 🏊‍♂️🚎, shtimin e hapësirave për këmbësorët 🚶‍♂️🚶‍♀️dhe përdorimin masiv të biçikletave 🚲🚴‍♀️🚴‍♂️ në këtë njësi vendore. #bashkeperkomunitetin

 

 

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/75302671_2702814043074633_304523970244247552_o.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/75302671_2702814043074633_304523970244247552_o.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaWorkshop në kuadër të projektit SUMP i mbështetur nga GIZ tani me implementimin e saj edhe në Bashkia Belsh-Faqja Zyrtare. Ky workshop synon të trajnojë drejtuesit dhe specialistët e kësaj bashkive me qëllim orientimin e politikave drejt nxitjes së komunitetit 👨‍👨‍👦‍👦 për përdorimin e transportit publik për aksesim të intenerareve turistike 🚌 🏊‍♂️🚎, shtimin...Qyteti i liqeneve karsktike