Kanë përfunduar punimet për betonimin e shëtitores, rrethimin e fushave sportive, rrjetin vaditës dhe ndriçimin e shesheve dhe fushave.👷‍♂️
Aktualisht po punohet për sistemimin e sheshit dhe të skarpatave, me mbushje dheu vegjetativ.
Gjithashtu dhe me ndërtim muresh betoni, për lidhjen e shëtitores te pompat e ujit, instalime hidraulike/ elektrike te godina e shërbimit.🏗 🚧
🚶‍♂️🏡 Në total ky projekt synon krijimin e një hapësire në shërbim të komunitetit dhe rritjen e të ardhurave për ekonominë lokale, duke rivitalizuar bizneset e zonës dhe agroturizmin.
Me financim të Qeverisë Shqiptare, kjo ndërhyrje parashikohet të përfundojë në fillim të vitit të ardhshëm.👨‍💼
Duke krijuar kështu një destinacion familjar, për fundjavat tuaja!🥂🍀

 

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/75429584_2529652600464443_3793272694435217408_n-e1574082455952.jpg?fit=535%2C405&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/75429584_2529652600464443_3793272694435217408_n-e1574082455952.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleria#FondiShqiptariZhvillimit#AlbanianDevelopmentFund#renovation#civilengineering#transformations#construction#architecture#technology#development#projectmanagment#tourism#investment#enviroment#natureKanë përfunduar punimet për betonimin e shëtitores, rrethimin e fushave sportive, rrjetin vaditës dhe ndriçimin e shesheve dhe fushave.👷‍♂️ Aktualisht po punohet për sistemimin e sheshit dhe të skarpatave, me mbushje dheu vegjetativ. Gjithashtu dhe me ndërtim muresh betoni, për lidhjen e shëtitores te pompat e ujit, instalime hidraulike/ elektrike te...Qyteti i liqeneve karsktike