🚨 RAPORTONI 🚨

📌Bashkia Belsh ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve që jetojnë vetëm.

📌Nëse jeni në dijeni për persona të moshës së tretë që kanë nevojë për ushqime, medikamente etj dhe nuk janë në gjendje t’i sigurojnë vetë ato, mund të raportoni në linkun e meposhtëm 👇

Kjo formë ka si qëllim të informojë autoritetet lokale dhe qëndrore për persona të moshës së tretë që kanë nevojë për ushqime, medikamente etj dhe nuk janë në gjendje t’i sigurojnë vetë ato.

#DoJaDalim 🇦🇱👐
#TiNukDoJeshKurrëVetëm

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?fit=715%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshNjoftime🚨 RAPORTONI 🚨 📌Bashkia Belsh ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve që jetojnë vetëm. 📌Nëse jeni në dijeni për persona të moshës së tretë që kanë nevojë për ushqime, medikamente etj dhe nuk janë në gjendje t'i sigurojnë vetë ato, mund të raportoni në linkun e meposhtëm 👇 🌐 https://forms.gle/h1Aji2qMibNnqiMW7 Kjo formë ka si qëllim të...Qyteti i liqeneve karsktike