Diakonia Agapes – zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë në Kuadër të projektit “Rikthim tek Mundësitë e Reja” (RE-IN-VEST), që financohet nga Ministria Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim të Gjermanisë, zbatuar nga GIZ realizoi në Bashkinë Belsh kampin 3-ditor me fëmijë të moshave 6 – 14 vjeç. Kampi ofroi aktivitete psiko-sociale për fëmijët e rikthyer dhe atyre të shtresave vulnerabil për të lehtësuar procesin e riintegrimit të tyre. Kampi u mundësua edhe me bashkëpunimin e ngushtë me Drejtorin e Ndihme Ekonomike Arsim Kultur të Bashkisë të cilët u vunë në dispozicion të kësaj nisme.
#BashkiaBelsh #WordVizion #DiakoniaAgepes #MetPak

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/71216456_3033090770097976_8540921894096863232_o.jpg?fit=1024%2C498&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/71216456_3033090770097976_8540921894096863232_o.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaDiakonia Agapes - zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë në Kuadër të projektit “Rikthim tek Mundësitë e Reja” (RE-IN-VEST), që financohet nga Ministria Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim të Gjermanisë, zbatuar nga GIZ realizoi në Bashkinë Belsh kampin 3-ditor me fëmijë të...Qyteti i liqeneve karsktike