Archives for Njoftime - Page 2

Njoftime

Bashkia Belsh shpallet fituese e projektit “Përmiresimi i aksesit në sherbimet sociale dhe rritja e kapaciteteve të kujdestareve të personave me aftesi të kufizuara në Bashkinë e Belshit”

Bashkia Belsh shpallet fituese e projektit  “Permiresimi i aksesit në sherbimet sociale dhe rritja e kapaciteteve te kujdestareve te personave me aftesi te kufizuara ne Bashkine e Belshit”, si pjesë e Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara, “Askush të…
Lexo më shumë...