Fondacioni “ALSAR” në kuadër të zhvillimit të një marrëdhenie të suksesshme bashkëpunimi me institucionin e Bashkisë Belsh realizoi projektin e ofrimit të mbështetjes për familjet në nevojë dhe institucionin e zjarrfikseve në qytetin e Belshit, ku përmes së cilit u mundësua dhurimi i kontigjentit të 2-të të ndihmave humanitare sipas këtyre treguesve: 54 copë krevate, 54 copë dyshekë.

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2018/08/1.jpg?fit=960%2C638&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2018/08/1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshNjoftimeFondacioni “ALSAR” në kuadër të zhvillimit të një marrëdhenie të suksesshme bashkëpunimi me institucionin e Bashkisë Belsh realizoi projektin e ofrimit të mbështetjes për familjet në nevojë dhe institucionin e zjarrfikseve në qytetin e Belshit, ku përmes së cilit u mundësua dhurimi i kontigjentit të 2-të të ndihmave humanitare...Qyteti i liqeneve karsktike