Muaji tetor njihet si muaji i antitrafikimit te qenieve njerzore.  Në kuader te ketij muaji bashkia Belsh së bashku me gjimnazin “Sami Frasheri” nepermjet disa punimeve te bera nga nxënësit, që paraqesin disa nga format ne te cilat kjo dukuri shfaqet, si dhe pasojat me te cilat perballen viktimat dhe shoqeria. Keto punime trajtojne trafikimin e qenieve njerzore si nje dukuri negative, e cila fatkeqsisht gjen vend edhe ne shoqerine tone. Shpresojme dhe besojme qe domethenia e tyre te ndërgjegjsoje sadopak gjithsecilin nga ne  pse jo per ta zhdukur fare si fenomen.

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/WhatsApp-Image-2019-10-18-at-18.19.08.jpeg?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/WhatsApp-Image-2019-10-18-at-18.19.08.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaMuaji tetor njihet si muaji i antitrafikimit te qenieve njerzore.  Në kuader te ketij muaji bashkia Belsh së bashku me gjimnazin 'Sami Frasheri' nepermjet disa punimeve te bera nga nxënësit, që paraqesin disa nga format ne te cilat kjo dukuri shfaqet, si dhe pasojat me te cilat perballen viktimat...Qyteti i liqeneve karsktike