Njoftime

Njoftim !

Në zbatim të VKM-së nr 813 dhe 814 dt. , të gjithë banorët e Bashkisë Belsh, që kanë përfituar tokën në pronësi në zbatim të ligjit 7501 ose të VKM-së nr 452 dt. dhe nuk…
Lexo më shumë...