1 Dhjetor 2016/ Belsh, Shqiperi – TIFF (Tourism Investment and Finance Fund) zbuloi zyrtarisht projektin e plote te zhvillimit te biznesit per Parkun e Liqenit ne Belsh. Me 5 biznese te reja dhe 15 vende te reja pune te krijuara, Parku i Liqenit eshte investimi i pare i programit te zhvillimit te turizmit te USAID/Albania ne bashkepunim me ambasaden e Suedise ne Tirane. Parku i Liqenit në Belsh, është destinacioni më i ri turistik në Shqiperinë qëndrore. Në me shumë se 10 pika të ndryshme, ju mund të lundroni në liqen, të bëni xhiro me biciklete rreth tij, të ndaloni tek fusha jonë e golfit në miniature, të hani dhe të darkoni si të ishit një me natyrën, dhe të prodhoni e shijoni vajin tuaj të ullirit.

« of 5 »
https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/02/16487030_1269562943127529_2228332960374960192_o.jpg?fit=1024%2C683&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/02/16487030_1269562943127529_2228332960374960192_o.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleria1 Dhjetor 2016/ Belsh, Shqiperi - TIFF (Tourism Investment and Finance Fund) zbuloi zyrtarisht projektin e plote te zhvillimit te biznesit per Parkun e Liqenit ne Belsh. Me 5 biznese te reja dhe 15 vende te reja pune te krijuara, Parku i Liqenit eshte investimi i pare i programit...Qyteti i liqeneve karsktike