Të nderuar qytetar ju ftojmë të bëheni pjesë e dhënies së të informacionit tuaj për të vlerësuar situatën e menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Belsh.♻️🚯🚮

Me anë të një pyetësori në linkun e mëposhtëm është i rëndësishëm mendimi juaj për ofrimin e këtij shërbimi.Idetë dhe sygjerimet tuaja vlejnë për të përmirësuar më tej këtë shërbim për një mjedis sa më të pastër

✅Mund të klikoni këtu për të plotësuar pyetësorin në për menaxhimin e mbetjeve në Bashkinë Belsh ⬇️

https://www.surveymonkey.com/r/MFCDPG8

May be an image of text
bashkiabelshNjoftimeTë nderuar qytetar ju ftojmë të bëheni pjesë e dhënies së të informacionit tuaj për të vlerësuar situatën e menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Belsh. Me anë të një pyetësori në linkun e mëposhtëm është i rëndësishëm mendimi juaj për ofrimin e këtij shërbimi.Idetë dhe sygjerimet tuaja vlejnë për të...Qyteti i liqeneve karsktike