Në ditët e vështira që po hasim gjate gjendjes së fatkeqësisë natyrore për shkak të Covid19, fëmijët kërkojnë vemëndjen makismale të prindërve dhe institucioneve përgjegjëse. Por në këto ditë duhet të punojmë edhe në ndihmë të prindërve dhe qasjen e​ tyre ndaj fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë.
Për këtë arsye, Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës në bashkëpunim me UNICEF Albania kanë hartuar disa prej këshillave mbi prindërimin gjatë Covid19

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/04/92322921_2675526026039186_1929208788632469504_n.jpg?fit=678%2C960&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/04/92322921_2675526026039186_1929208788632469504_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaNë ditët e vështira që po hasim gjate gjendjes së fatkeqësisë natyrore për shkak të Covid19, fëmijët kërkojnë vemëndjen makismale të prindërve dhe institucioneve përgjegjëse. Por në këto ditë duhet të punojmë edhe në ndihmë të prindërve dhe qasjen e​ tyre ndaj fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë.Për këtë arsye,...Qyteti i liqeneve karsktike