Në kuader të nismës “Për një qytet më të pastër”, në territorin e Bashkisë Belsh në daten 01.11.2019 u zhvillua aksioni i pastrimit në akset kryesore te rrugëve, brigjet e liqeneve, dhe nje segment i lumit Devoll. Në këtë nismë morën pjesë  stafi i bashkisë Belsh nxënësit e shkollave 9-vjecare dhe të mesme, subjekte private si dhe qytetar.

 

 

 

 

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/IMG_1580-e1573460253649.jpg?fit=1024%2C692&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/11/IMG_1580-e1573460253649.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaNë kuader të nismës “Për një qytet më të pastër”, në territorin e Bashkisë Belsh në daten 01.11.2019 u zhvillua aksioni i pastrimit në akset kryesore te rrugëve, brigjet e liqeneve, dhe nje segment i lumit Devoll. Në këtë nismë morën pjesë  stafi i bashkisë Belsh nxënësit e shkollave...Qyteti i liqeneve karsktike