Dje në datë 23/10/2019 ora 11:00 stacionit zjarrfikses (MZSH) Belsh demostroi në ambientet e shkolles 9-vjecare “Ramadan Kasa” Seferan per ti mesuar nxenesve te kësaj shkolle se si vepron dhe ndërhyn ekipi i MZSH ne raste te ndryshme kur kemi zjarre në këto ambiente.

 

 

https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/MZSH.png?fit=1024%2C365&ssl=1https://i0.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2019/10/MZSH.png?resize=150%2C150&ssl=1bashkiabelshGaleriaDje në datë 23/10/2019 ora 11:00 stacionit zjarrfikses (MZSH) Belsh demostroi në ambientet e shkolles 9-vjecare 'Ramadan Kasa' Seferan per ti mesuar nxenesve te kësaj shkolle se si vepron dhe ndërhyn ekipi i MZSH ne raste te ndryshme kur kemi zjarre në këto ambiente.    Qyteti i liqeneve karsktike