Regjistri i kerkesave dhe pergjigjeve prill-maj-qershor

 

Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2023

 

Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2021 – 2022

 

Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2018 – 2020

 

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–

 

Rregjistri i kerkesave dhe pergjigjeve Bashkia Belsh 2019

 

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–

 


Rregjistri i Kerkesave dhe Pergjigjeve

 

Nëse nuk ju hapet Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve më sipër, mund ta shkarkoni atë në linkun më poshtë :

–> SHKARKO KËTU REGJISTRIN E KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE <–