Bashkia është e mbyllur ditët e shtuna dhe të diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim.

 

01 janar 2019 Festat e Vitit të Ri
02 janar 2019 Festat e Vitit të Ri
14 mars 2019 Dita e Verës
22 mars 2019 Dita e Nevruzit
21 prill 2019 E diela e Pashkëve Katolike*
28 prill 2019 E diela e Pashkëve Ortodokse*
01 maj 2019 Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
04 qershor 2019 Dita e Bajramit të Madh**
11 gusht 2019 Dita e Kurban Bajramit**
05 shtator 2019 Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28 nëntor 2019 Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 nëntor 2019 Dita e Çlirimit
08 dhjetor 2019 Dita Kombëtare e Rinisë*
25 dhjetor 2019 Krishtlindjet

*Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor (e shtunë ose e diel), dita e hënë është ditë pushimi.