Bashkia Belsh në bashkëpunim me Tourism Investment and Finance Fund (TIFF) në datat 20-22 maj organizon Festën e Aferditës. Ky aktivitet është i rëndësishëm për promovimin e vlerave historike të zonës. Një organizim i tillë ndodh për herë të parë në zonën tonë dhe synon ta fusë Belshin në hartën e qyteteve plot festa e histori.

 

https://i2.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/05/festa-aferdites.jpg?fit=1024%2C660https://i2.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2017/05/festa-aferdites.jpg?resize=150%2C150bashkiabelshNjoftimeBashkia Belsh në bashkëpunim me Tourism Investment and Finance Fund (TIFF) në datat 20-22 maj organizon Festën e Aferditës. Ky aktivitet është i rëndësishëm për promovimin e vlerave historike të zonës. Një organizim i tillë ndodh për herë të parë në zonën tonë dhe synon ta fusë Belshin në...Qyteti i liqeneve karsktike