Të nderuar qytetarë, në bazë të ligjit nr. 119/2014
për të Drejtën e Informimit mund të drejtoni kërkesat
tuaja për tu pajisur me informacionin publik të
Bashkisë Belsh.
Koordinatori mund të kontaktohet në adresën e
emailit dhe në numrin e telefonit.
Email -hysaalberto5@gmail.com
Nr cel – 00355674368849
Albert HYSA

bashkiabelshNjoftimeTë nderuar qytetarë, në bazë të ligjit nr. 119/2014 për të Drejtën e Informimit mund të drejtoni kërkesat tuaja për tu pajisur me informacionin publik të Bashkisë Belsh. Koordinatori mund të kontaktohet në adresën e emailit dhe në numrin e telefonit. Email -hysaalberto5@gmail.com Nr cel - 00355674368849 Albert HYSAQyteti i liqeneve karsktike