Archives for Njoftime - Page 7

Njoftime

NJOFTIM/ SHPALLJE VETËM PËR NËPUNËSIT CIVILË PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJEN NË DETYRË

Në zbatim të nenit 25 dhe 26 të ligjit “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe kreut II dhe III të Vendimit datë të Këshillit të Ministrave “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë…
Lexo më shumë...
Njoftime

NJOFTIM/ Dëgjesa e DYTË publike për Vlerësimin Strategjik Mjedisor në kuadër të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor të territorit të Bashkisë Belsh

Bashkia Belsh ka vendosur të organizojë dëgjesën e dytë publike në kuadër të hartimit të raportit përfundimtar të Vlerësimit Strategjik Mjedisor ditën e Enjte, datë 21 dhjetor 2017, në ambjentet e Bar Selim Pepa në orën…
Lexo më shumë...