USAID me projekte konkrete për zhvillimin e turizmit në Belsh.

1 Dhjetor 2016/ Belsh, Shqiperi – TIFF (Tourism Investment and Finance Fund) zbuloi zyrtarisht projektin e plote te zhvillimit te biznesit per Parkun e Liqenit ne Belsh. Me 5 biznese te reja dhe 15 vende … Continue reading USAID me projekte konkrete për zhvillimin e turizmit në Belsh.