2. shkrese per publikim ne A-NDIHMA EKONOMIKE

 

1. shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil NDIHMA EKONOMIKE

 

 

 

https://i1.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2016/12/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?fit=715%2C300https://i1.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2016/12/njoftim-departamenti-i-inxhinierise-elektrike-dhe-teknologjise-se-informacionit-1445584553.jpg?resize=150%2C150bashkiabelshNjoftime       Qyteti i liqeneve karsktike